Nicolien Sauerbreij | Officiële website | Olympisch kampioen

SPREKER

Nicolien Sauerbreij als sportspeaker bij ASR

Ik neem je tijdens mijn verhaal mee op weg naar Olympisch Goud.

Omgaan met teleurstelling.
Het maximale uit een team halen.

Nicolien Sauerbreij als sportspeaker bij ASR

Ik neem je tijdens mijn verhaal graag mee op weg naar Olympisch Goud.

Omgaan met teleurstelling.
Het maximale uit een Team halen.

Boek mij als spreker of lekker actief samen in beweging

Nieuwsgierig geworden na het lezen van mijn biografie? Ik neem je tijdens mijn verhaal graag mee op weg naar Olympisch Goud. Hierin worden de volgende onderwerpen uitgelicht: 

  • Omgaan met teleurstelling
  • Het maximale uit een team halen
  • Doelen stellen
  • Vitaliteit

Bootcamp
Wil je meer “actie” voor je team?

Dat kan natuurlijk ook. Hoe leuk is het om samen in beweging te komen en een leuke circuit-training doen?! Ik daag je team graag uit op het gebied van sport / spel en samenwerken. 

ASR Vitality
Ik vind het te gek dat ik deel mag uitmaken van het ASR Vitality team als aanvoerder / ambassadeur door mensen te motiveren en stimuleren.

ASR Vitality is een geweldig programma, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Hierin is aangetoond dat een gezondere leefstijl vrijwel alleen maar positieve effecten heeft op lichaam en geest. Door met het programma aan de slag te gaan wordt er meer bewustwording gecreëerd van een gezondere leefstijl, gestimuleerd door beloning.

 Ik voel me vooral ervaringsdeskundige. Zowel tijdens mijn
topsportcarrière als in mijn huidige leven krijg ik de meeste energie en
beste resultaten als ik evenwicht heb tussen hard werken / ontspannen /
voldoende  bewegen / slaap en goede voeding als brandstof. 

Door een gezondere leefstijl voel je je vitaler. Heb je meer energie, meer veerkracht, meer incasseringsvermogen en minder kans op chronische ziekten of een burn-out……wie wil dat nou niet?! 

SPREKER REVIEWS

Nicolien Sauerbreij als spreker bij Unilver

Unilever

De presentatie van Nicolien is erg goed opgezet, met een mooi verhaal en bijpassende filmpjes/ foto's / krantenknipsels neem ze....

je mee in haar carriere. Daarnaast weet ze erg goed de ups and downs van haar sportcarriere te vertalen naar het bedrijfsleven. Kortom een zeer mooi en inspirerend verhaal!

Nicolien Sauerbreij als spreker bij Nutanix

Nutanix

Nicolien's personality jumps off the screen, she was very flexible and well prepared with visual material.

inspirerende vrouw, die goed met ons schakelde om weer een topsessie neer te zetten. Heel gaaf ook dat ze haar medaille had meegenomen (ik mocht hem zelfs even omdoen van haar).

Nicolien Sauerbreij als spreker bij de overheid

Overheid

Wat een tof mens is Nicolien Sauerbreij! Iedereen was onder de indruk van haar en haar verhaal. Ze vertelt met enorme passie...

en neemt je echt mee in haar avonturen op de piste. Adembenemend. Ze heeft echt enorme indruk op ons gemaakt. En ze legt mooie linken naar ons eigen werkveld. Ze is boeiend, authentiek, energiek en wild enthousiast! Mooi verhaal over hoogte- dieptepunten, samenwerking, geloven in jezelf, teleurstelling verwerken, kansen pakken en van je succes genieten. Als spreker zeker een aanrader