Nicolien Sauerbreij | Officiële website | Olympisch kampioen

SPORTMASSAGE

Marieke Sauerbreij aan het werk

Samen met mijn zus een sport massage praktijk

Er is weinig mooier, dan mensen echt te kunnen helpen en blij te maken.

Marieke Sauerbreij aan het werk

Samen met mijn zus onze eigen sportmassage praktijk

Er is weinig mooier, dan mensen echt te kunnen helpen en blij te maken.

"Onze interesse voor het menselijk lichaam is altijd heel groot geweest."

Tijdens mijn sportcarrière reisden er ook altijd een sportmasseur en fysiotherapeuten mee, voor de optimale lichamelijke verzorging. Mijn zus Marieke is tot 2013 ook professioneel snowboarder geweest. Door een heel zware knieblessure moest zij noodgedwongen stoppen. Ze maakte haar Rechtenstudie af en werkte nog 2 jaar in de technische begeleiding van mijn team. Door de jarenlange samenwerking met de medische staf en onze interesse in het menselijk lichaam hebben wij in 2016 samen de opleiding voor Sportmassage gevolgd en met succes afgerond. Sinds die tijd hebben we onze eigen Sportmassagepraktijk. 

In eerste instantie was het onze bedoeling om vooral met sporters en voor sportevenementen aan de slag te gaan. In de praktijk blijken we ook van enorme waarde te zijn voor de hardwerkende / alle ballen hoog houdende doelgroep. Er is weinig mooier dan mensen echt te kunnen helpen en blij te maken.

Ons Tweede Thuis
Als (sport) masseur werken we ook met een doelgroep die misschien minder voor de hand ligt. Een groep volwassenen die zich veelal niet kan uiten, doordat ze niet verbaal kan communiceren. Hierdoor bouwen ze vaak spanning op, die zich in allerlei verschillende vormen kan uiten. Het is heel bijzonder te ervaren wat massage, ook voor hen, kan betekenen.

Daarnaast geef ik lezingen en bootcamps. Lees meer